Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dopravcovia pozor, do piatku najlacnejší účastnícky poplatok!

Prihláste sa do piatku na Truck arénu za najnižší účastnícky poplatok
Prihláste sa do piatku na Truck arénu za najnižší účastnícky poplatok

Pred mesiacom sme kvôli veľkému záujmu pre všetkých vás, ktorí sa chcete zúčastniť 18.-19. júna na letisku Piešťany akcie Truck aréna aj so svojim ťahačom alebo valníkom, predĺžili najnižšiu cenu účastníckeho poplatku. Túto možnosť najlacnejšieho účastníckeho poplatku využilo mnoho dopravcov a prihlásilo sa viac ako 200 truckov za toto obdobie.

Tí, ktorí ste to zatiaľ nestihli, máte poslednú šancu už len do štvrtka do polnoci, kedy predĺžená akcia končí a od piatku 11.6.2010 bude cena 50,- eur.

Tí z vás, ktorí vyplnia našu prihlášku na Truck arénu 2010 v sekcii pre dopravcov online: www.truckcountry.sk alebo si ju nájdete v časopisoch Transport a Trucker - vyplníte a zašlete na našu adresu: Agentúra MMI, s.r.o., M.Bela 18, P.O.Box C28, 921 01 Piešťany alebo faxom: 032/7773058 - majú zľavnený účastnícky poplatok za akciovú cenu, a to 40,- eur do štvrtka 10.6.2010 do polnoci. V poplatku je zahrnutá vstupenka pre ťahač alebo valník, dvojčlennú posádku počas celej akcie a upomienková taška - darček, ktorý dostanete pri príchode na akciu.

Cena za prihlášku jedného vozidla je teda stále 40,- eur do 10.6.2010 do polnoci! Preto využite túto príležitosť dostať sa na Truck arénu a zažiť tak víkend na krídlach zábavy!

 

- Šprinty a slalomy silných truckov

- Miss mokré tričko

- Súťaž o naj truck

- Kaskadéri z filmu James Bond

- Bohatý hudobný program

- Lunapark

- Bodypaiting

- Deti do 130 cm ZADARMO

 

Nezabúdajte sa prihlásiť do futbalového turnaja, ktorý je špeciálne pre Vás dopravcov, zostavte si 5 členné mužstvá a prihlášku nájdete na www.truckcountry.sk.

Hláste sa rýchlo, pretože počet je limitovaný na 8 mužstiev!!!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu