Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Jánošík prilákal za prvý víkend viac ako 31 tisíc Slovákov!

Jánošík. Pravdivá história
Jánošík. Pravdivá história

Najnovšie spracovanie príbehu najznámejšieho slovenského ľudového hrdinu - film JÁNOŠÍK. Pravdivá história. má za sebou I. otvárací víkend, ktorý dopadol nad očakávanie dobre! Na odmýtizovanie slovenskej legendy v podaní režisérok Agnieszky Holland a Kasie Adamik bolo zvedavých 31107 divákov!

Pri filme Jánošík. Pravdivá história. ide teda o II. najlepší otvárací víkend v histórii slovenského filmu, čo je obzvlášť potešiteľné v dnešnej „krízovej“ dobe... Distribútor filmu Denisa Biermannová: „Som veľmi spokojná, výsledok je dokonca nad naše očakávania. Mňa obzvlášť tešia dva fakty, že návštevnosť filmu má stúpajúcu tendenciu – najviac divákov sme mali v nedeľu a že na predstaveniach tvorí väčšinu mladý divák...“

Veľkofilm Jánošík je na Slovensku distribuovaný nakoniec pre veľký záujem kín v netradične vysokom počte 21 kópií (z toho 4 digitálne) a zatiaľ ho mohli vidieť iba diváci v 13 najväčších kinách Slovenska v 12 slovenských mestách počas 239 predstavení. V nasledujúcich dňoch a týždňoch príde postupne Jánošík do každého kina na Slovensku.

O film Jánošík. Pravdivá história. už prejavili záujem aj v zahraničnej distribúcii, kam ma namierené už čoskoro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu