Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

EURONICS Truck Aréna 2009

Truck Aréna 2008 Zobraziť galériu (2)
Truck Aréna 2008

Letisko v Piešťanoch bude v dňoch 20. - 22. 06. 2008 už po 9x hosťovať najväčší stredoeurópsky festival truckov. Názov akcie dekoruje aj tento rok spoločnosť EURONICS, ktorá je jej exkluzívnym partnerom.

Táto spoločnosť patrí aj v susednej Českej republike medzi tradičných partnerov motoristických podujatí. Preto by spojenie s najprestížnejším motoristickým podujatím v rámci nákladných áut nemalo prekvapovať.

Určite aj vďaka tomuto prepojeniu sa môžu návštevníci EURONICS Truck Arény 2009 tešiť na jeho program. Nebude chýbať bohatý hudobný program a mnohé lákadlá, na ktoré sú návštevníci Truck Arény zvyknutí. Miss Bodypaiting - maľovanie na telo, Miss Mokré tričko, lunapark a mnoho iných prekvapení. No a samozrejme atraktívne budú aj samotné súťaže silných truckov - slalom, šprint a stíhacie preteky na ploche piešťanského letiska.

Tri dni na krídlach zábavy pre celú rodinu - EURONICS Truck Aréna 2009 - To musíš zažiť 19. - 21. júna na krídlach zábavy! Na jedinom mieste môžeš stretnúť desiatky nablýskaných truckov.

Viac ino na www.truckarena.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu