Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V kauze utýranej Lucky dnes súd vypočul znalca

(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Okresný súd Bratislava I dnes počas hlavného pojednávania v kauze utýranej Lucky Luknárovej vypočul jedného znalca. Informoval hovorca Krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak.

Ako dodal, hlavné pojednávanie bolo odročené na 25. augusta z dôvodu potreby výsluchu doposiaľ nevypočutých svedkov a znalcov. Počas pondelkového (23.6.) pojednávania súd vypočul siedmich svedkov a dve znalkyne.

V septembri 2012 našla polícia telo maloletej Lucky Luknárovej v byte, kde bývala so svojou rodinou. V tom čase bola približne tri roky po smrti. Polícia rok nato obvinila z obzvlášť závažného zločinu vraždy Alexandru H. a Juraja H., matku a otčima Lucky. Manželia sú stíhaní väzobne.

Doteraz si Alexandra H. odpykala sedemmesačný trest za neoprávnené poberanie prídavkov na mŕtvu Lucku a za pokus o vstup do cudzieho bytu bez vedomia majiteľa. Neskôr ju polícia obvinila z trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby. Jej manžel Juraj H. si v polovici minulého roka odpykal trest za inú protiprávnu činnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu