Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dostane sa Mišenka na slobodu? Polícia má dôkaz v jeho prospech!

Viliam Mišenka
Viliam Mišenka (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Polícia má podľa televízie Markíza v rukách dokument, ktorý naznačuje, že Viliam M., ktorý je obvinený z vraždy jedného z bossov bratislavského podsvetia Petra Čongrádyho v roku 2004, nebol v čase vraždy na Slovensku.

Televízia pripomína, že Čongrádyho zastrelili 9. septembra 2004 v Bratislave. Viliam M. však bol podľa pečiatok v jeho pase už nejaký čas v Číne. Objavili sa úvahy, či Viliam M. pasy nefalšoval.

Markíza dnes v Televíznych novinách informovala, že podľa ich informácií v piatok počas výsluchu pribudol nový dôkaz v prospech obvineného priamo z polície. Na hraniciach totiž fungoval systém zvaný Boris, ktorý evidoval pasy cestujúcich, ktorí prichádzali alebo opúšťali Slovensko. Pri mene Viliama M. sa objavilo nasledovné - mesiac pred vraždou 10. augusta 2004 odletel do zahraničia z Bratislavského letiska. Dátum sa zhoduje s jeho príchodom do Kanady. Na Slovensko sa podľa policajného systému vrátil až 22. septembra - dva týždne po vražde, informovala Markíza.

Polícia tvrdí, že všetko preveruje a vyjadrovať sa nechce. Komentovať prípad nechce ani advokát Viliama M. Obhajca už požiadal o jeho prepustenie z väzby. Prokurátor má o jeho prípadnom prepustení rozhodnúť v najbližších dňoch, informovala televízia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu