Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kauza upáleného muža v aute v Devínskej Novej Vsi opäť pred súdom

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - V prípade z roku 2010, kedy na bratislavskej Devínskej Kobyle uhorel v aute muž, vypovedal dnes na súde svedok. Senát Okresného súd Bratislava I si vypočul muža, ktorý podľa vlastných slov kúpil a zaniesol benzín jednému z obžalovaných, keďže tomu údajne došiel.

Svedok tvrdil, že kamarátovi benzín len odovzdal a potom odišiel. Tento obžalovaný však na súde povedal, že svedok išiel spolu s ním až k jeho zapadnutému autu, do ktorého naliali benzín. Obžalovaný povedal, že mu následne zhorela spojka a svedok ho preto odviezol späť na miesto, kde sa pôvodne stretli. Svedok reagoval, že si to obžalovaný nepamätal, lebo bol sfetovaný. Ten to však poprel. Svedok na pojednávaní trval na tom, že nebol na mieste, kde horelo auto. Pojednávanie bude pokračovať v apríli, kedy by mali predvolať znalca, prípadne ďalšieho svedka.

Prípad sa stal v polovici novembra 2010. Na Devínskej Kobyle v Bratislave našiel muž počas prechádzky auto v plameňoch. Polícia následne obvinila z vraždy trojicu mužov Róberta P., Petra P. a Ladislava Š. Fabia, v ktorej mladík zhorel, patrila bratislavskému podnikateľovi Róbertovi P., napísal denník Plus jeden deň v roku 2011. Petra P. zadržali českí policajti v Prahe.

Mladíka údajne pred smrťou zbili železnou tyčou. Na Fabii ho potom vyviezli do lesa nad bratislavskou Devínskou Novou Vsou. Tam vraj zapadli, pripomína Plus jeden deň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu