Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Cibulková pár hodín po prevalení škandálu s dotáciou: Vysmiata v spoločnosti mamy!

Mama a dcéra Cibulkové Zobraziť galériu (26)
Mama a dcéra Cibulkové

BRATISLAVA – Tenistka Dominika Cibulková si zrejme zo škandálu s dotáciou 70 tisíc eur od Tiposu ťažkú hlavu nerobí. Po tom, čo o kauze začali písať viaceré médiá, sme ju zastihli na kurte počas tréningu v Národnom tenisovom centre.

Väčšinu času bola tenistka vysmiata a tešila sa zo spoločnosti svojej mamy, inak bývalej poslankyne SDKÚ. Pritom práve nominanti tejto strany riadia lotériovú spoločnosť, ktorá dotuje Cibulkovej občianske združenie.

Dominika Cibulková na tréningu
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Mladá športovkyňa sa ku kauze nechcela vyjadrovať. Iba minulý týždeň prišla z USA, z turnaja vypadla po ťažkom súboji so svetovou jednotkou. Napriek tomu si ale odniesla 39 tisíc dolárov. Prezradila nám, že momentálne je na Slovensku a pripravuje sa na ďalší turnaj. Práve jej mama, ktorá jej včera robila spoločnosť, je v podozrení, že pre dcéru lobovala za dotáciu od Tiposu. Občianske združenie má adresu jej bytu a navyše, podpredsedom predstavenstva je jej dlhoročný známy Günther Furin. Katarína Cibulková poprela, že by sa v žiadosti o dotáciu nejako angažovala. K téme sa odmietla vyjadriť s tým, že sa píšu hlúposti a neskôr nám už ani nedvíhala mobilný telefón.

Dominika Cibulková na tréningu
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu