Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Piata krádež bola pre bystrického zlodeja osudná

(Zdroj: Jupiterimages)

BANSKÁ BYSTRICA – Polícia posadila do cely Jána H. (25) z Banskej Bystrice, lebo inak by neprestal kradnúť. Tento rok má už za sebou päť krádeží. Spravodlivou odmenou mu môže byť až dvojročné väzenie.

Poslednú krádež si zaknihoval včera. V dopoludňajších hodinách z odomknutej dielne v budove firmy na Majerskej ceste v Banskej Bystrici ukradol vŕtačku, nastreľovačku klincov spolu s poplašnými nábojmi a nastreľovacími klincami. Pri krádeži ho prichytili, a tak firme vrátil ukradnuté veci za viac ako 1 269 eur.

V januári sa vlámal do predajne na Kapitulskej ulici, kde ukradol CD recordér, tričká, mikiny a prstene z chirurgickej ocele. Vo februári sa vlámal do troch objektov v Banskej Bystrici. Na Dolnej ulici zo šatne v suteréne stavby ukradol krížový laser, CD rádio a vibračnú brúsku. Na Kuzmányho ulici spod schodiska v pizzerii, kde sa dostal cez pootvorené dvere, ukradol štyri pneumatiky, ktoré chcel predať v záložni. Na Námestí SNP sa vlámal do dočasného skladu náradia a techniky, kde ukradol elektrickú zváračku.

Ján H. je v policajnej cele a spracovali návrh na jeho vzatie do väzby. Hrozí mu až 2 ročné väzenie. Z banskobystrické policajného riaditeľstva informovala hovorkyňa Mária Faltániová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu