Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

V Banskej Bystrici včera vykradli tri byty

(Zdroj: Jupiterimages)

BANSKÁ BYSTRICA – Tri vykradnuté byty včera nahlásili polícii v Banskej Bystrici. Do dvoch z nich sa niekto vlámal predpoludním a do tretieho cez otvorené dvere vošiel popoludní. Majiteľom vznikla škoda dohromady za takmer 6 200 eur.

V dopoludňajších hodinách na Medenej ulici sa páchateľ vlámal do bytu na vyvýšenom prízemí obytného domu. Vylomil zatvorené balkónové dvere a z bytu ukradol eurá, 2 mobilné telefóny, 2 slnečné okuliare a náramkové hodinky. Majiteľke spôsobil škodu viac ako 5300 eur.

V rovnakom čase sa páchateľ vlámal do bytu na druhom poschodí aj na Magurskej ulici. Vylomil vstupné dvere, prehľadal celý byt a ukradol zlaté šperky. Majiteľke spôsobil celkovú škodu 800 eur.

K ďalšej krádeži došlo v popoludňajších hodinách na Tulskej ulici v byte na štvrtom poschodí. V tomto prípade nešlo o vlámanie, ale páchateľ využil situáciu, keď boli pootvorené vchodové dvere na byte. Ukradol mobilný telefón a koženú peňaženku s finančnou hotovosťou a rôznymi platobnými a zákazníckymi kartami. Majiteľke spôsobil krádežou škodu 47 eur. Z banskobystrické policajného riaditeľstva informovala hovorkyňa Mária Faltániová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu