Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Podarení vlamači: Zo 14 pokusov 8 naprázdno!

TREBIŠOV – Policajti chytili unikátnu päticu vlamačov. Štrnásť krát sa pokúsili niekam vlámať. Osem krát utiekli, lebo sa nemohli dostať cez zámok alebo ich vyplašil alarm!

Ján M. (37) z Parchovian, Miroslav R. (24), Kamil K. (24), Jozef M. (22) a Michaela K. (19), všetci zo Zemplínskej Teplice, mali skutočne viac vlamačského pechu ako šťastia. Poškodili veľa zámkov a vyplašilo ich dosť alarmov, kým niečo ukradli. Celkovo osemkrát utiekli bez toho, že by niečo ukradli. Ale na zámkoch a dverách narobili škodu za 279 eur.

Medzi ich vlamačské „úspechy“ možno zaradiť kilogram masla z potravín v Čeľovciach (škoda 105 eur) alebo zapaľovače, bižutériu, hračky, DVD nosič a rôzne cukrovinky zo stánku PNS v obci Nižný Žipov (179 eur) či 24 kg mrazených kurčiat z predajne v Zemplínskej Teplici( 76 eur).

Treba priznať, že sa im niekde aj darilo. Z predajne v obci Plechotice vzali rôzne potraviny a z pokladne hotovosť 50 eur (1 000 eur), v hostinci v Zemplínskej Teplici ukradli cukrovinky, alkohol a cigarety ( 329 eur) a v tej istej obci si odniesli z potravín rôzny tovar a hotovosť 66 eur ( 372 eur).

Všetkých piatich obvinili z prečinov krádeže vlámaním formou spolupáchateľstva a spracovali návrh na ich vzatie do vyšetrovacej väzby. Z košického policajného riaditeľstva fakty poskytla Jana Demjanovičová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu