Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Za pár hodín boli lupiči z herní za mrežami

NITRA - Policajti chytili trojicu lupičov, ktorí prepadli v Nitre a vo Vrábľoch herne. Jeden z nich s kuklou na hlave a s nožom v ruke ozbíjal barmanov, dvaja ho vždy vonku istili.

Prvá lúpež sa stala ešte 18. marca. Krátko po jednej hodine v noci prišiel lupič na nitrianskom sídlisku Klokočina do herne na Jurkovičovej ulici. Dnu bola barmanka a dvaja hostia. Zamaskovaný čiernou kuklou si s nožom v ruke pýtal od barmanky peniaze. Žena mu v obave o svoj život otvorila kovovú zásuvku a páchateľ si z nej vybral 2 700 eur.

V noci z nedele na pondelok prepadli herňu vo Vrábľoch na Ul. 1. mája. Jeden z páchateľov najskôr v herni „očuchol“ terén. Potom jeho komplic vošiel dnu s kuklou na hlave. S nožom v ruke pristúpil k barmanovi a pýtal si od neho „buksu“. Zlodej mu peňaženku vzal. Zbadal aj mincovník, ktorý sa mu tiež prilepil na prsty. Pri úteku sa mu cestou vysypala časť mincí na chodník.

Zlodej nastúpil do naštartovaného auta, ktoré ho čakalo pred herňou. Po ceste medzi Novou Baňou a Nitrou vyhodili páchatelia tepláky, čiernu bundu, ktorú mal páchateľ v herni na sebe a ukradnutý mincovník.

Krátko po druhej lúpeži na oddelenie polície predviedli a obvinili zo zločinu lúpeže trojicu mladých mužov. 35- ročnému Marekovi , 19 - ročnému Jurajovi a 18 - ročnému Ondrejovi hrozí za lúpežné prepadnutia herní 7 až 12 ročné väzenie. Z policajného riaditeľstva v Nitre informovala hovorkyňa Renáta Čuháková.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu