Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vodič zo Stropkova nezastavil na mieste nehod: Dychovú skúšku odmietol

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

STROPKOV - Vodič zo Stropkova nezastavil na mieste nehody a odmietol sa podrobiť dychovej skúške, v súčasnosti čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Krajský policajný hovorca z Prešova Daniel Džobanik informoval, že obvinený 59-ročný muž šoféroval auto po Cintorínskej ulici v Stropkove v utorok (25. 7.) okolo obeda.

Archívne video: Opitý muž za volantom unikal pred políciou

Opitý muž za volantom unikal pred políciou (Zdroj: Facebook/Polícia Žilinský kraj)

"Prednou pravou stranou svojho auta narazil do tam zaparkovaného vozidla. Po zrážke neostal na mieste, ale odišiel s autom preč. Ďaleko však nezašiel, na tej istej ulici bol zastavený policajnou hliadkou," priblížil Džobanik. Policajti ho vyzvali, aby sa podrobil dychovej skúške na zistenie alkoholu v dychu, čo vodič odmietol. Nevyžiadal sa podľa hovorcu ani na lekárske vyšetrenie s odberom krvi alebo iného biologického materiálu. "Policajti vodiča obmedzili na osobnej slobode a umiestnili do cely policajného zaistenia," uzavrel Džobanik.

 

 

RÁNO ZA VOLANTOM A POD VPLYVOM ALKOHOLU Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky bol včera obvinený 39 ročný muž...

Posted by Polícia SR - Prešovský kraj on Tuesday, July 25, 2023
Viac o téme: VodičDychová skúškaPolícia Stropkov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu