Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Auto v Piešťanoch zrazilo 15-ročné dievča na kolobežke: Skončila v nemocnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PIEŠŤANY - Polícia v okrese Piešťany riešila v piatok (6. 3.) dve dopravné nehody. Prvá sa stala medzi obcami Ratnovce a Banka, druhá v Piešťanoch na Žilinskej ulici. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Polícia dokumentovala dopravnú nehodu medzi Ratnovcami a Bankou v okrese Piešťany, ktorá sa stala v piatok v popoludňajších hodinách. "Vodička Fordu C-Max išla v smere na Banku, pričom v tiahlej pravotočivej zákrute prešla z nezistených príčin do protismeru. Tu sa čelne zrazila s protiidúcim autom Citroën Berlingo. Obaja vodiči vo veku 37 rokov utrpeli zranenia, z ktorých sa budú liečiť niekoľko týždňov," uviedla Kredatusová.

Dychové skúšky na alkohol boli u oboch účastníkov negatívne. Polícia uzatvorila na nevyhnutne potrebný čas úsek cesty v mieste nehody a vykonávala odklon premávky. V Piešťanoch došlo aj k nehode osobného auta s 15-ročnou kolobežkárkou. "Tá prechádzala cez priechod pre chodcov na Žilinskej ceste. Dievčina bola prevezená do nemocnice na pozorovanie," doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Viac o téme: AutoZrážkaVodičKolobežkaDopravná nehodaPiešťany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu