Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Opitý vodič kamiónu skončil v jarku: Políciu ignoroval, po dychovej skúške sa nik nečudoval

Vodiča kamióna musela polícia zastaviť
Vodiča kamióna musela polícia zastaviť (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Vodič kamiónu, ktorého policajti v utorok (4. 2.) zastavili na Rybničnej ulici v Bratislave a následne podrobili dychovej skúške, nafúkal 2,21 promile. Informovala o tom Veronika Martiniaková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Polícia sa podľa Martiniakovej snažila vodiča zastaviť pomocou použitia výstražného zvukového a svetelného znamenia, ale ten sprvu nereagoval. "Vodič nakoniec výzvu policajtov uposlúchol a s vozidlom zastavil, pričom pravou stranou vozidla zapadol v jarku. Zadná časť návesu zasahovala do jazdného pruhu, a tak uvedené vozidlo tvorilo prekážku na ceste," uviedla Martiniaková.

V zmysle zákona o cestnej premávke bol 58-ročnému vodičovi zadržaný vodičský preukaz a následne bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušný policajný útvar. Martiniaková tiež informovala, že muž je v súčasnosti dôvodne podozrivý zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a prípadom sa v súčasnosti aj naďalej zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava III.

Viac o téme: AlkoholKamiónVodičPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu