Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zúfalá Martinova (41) rodina žiada o pomoc: Milovník vlakov zmizol bez stopy pred týždňom

Nezvestný Martin Takáč. Zobraziť galériu (3)
Nezvestný Martin Takáč. (Zdroj: Facebook-PPT)

BRATISLAVA - Bratislavčan Martin Takáč zmizol 24. januára 2020 a odvtedy o ňom jeho rodina nemá žiadnu správu. Prešiel takmer týždeň, no pátranie neprinieslo výsledky. Pomôcť teda môžete aj vy. Videli ste muža na fotografii a máte cenné informácie? Obráťte sa na políciu!

Martin je 176 centimetrov vysoký, plnoštíhlej postavy, má nakrátko ostrihané vlasy svetlohnedej farby a zelené oči. Dôvod jeho zmiznutia nie je známy.

Nezvestný Martin Takáč.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook-PPT)

Možná stopa z obce Chynorany

Podľa našich informácií je nezvestný milovníkom vlakov. Je preto možné, že sa bude zdržiavať v blízkosti vlakových staníc a využije práve túto možnosť prepravy. Naposledy ho mali údajne vidieť v stredu večer v obci Chynorany, kde si pýtal peniaze na vlak. Bol dezorientovaný, no slušný. Či išlo skutočne o hľadaného ale nie je isté, policajná hliadka, ktorá na miesto smerovala, ho nenašla na stanici ani v jej okolí.

Nik teda zatiaľ netuší, či sa Martinovi za peniaze, ktoré získal, pričom išlo len zhruba o 1,50 eur, podarilo presunúť na smer k Bratislave alebo cestoval inam. Z možných vlakových spojov, ktoré v daný dátum a čas prechádzali cez spomínané Chynorany, totiž osoba podobná jeho opisu nevystúpila. 

Nezvestný Martin Takáč.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook-PPT)

Či napokon Martin zvolil cestu autobusom, inú prepravu, alebo sa situácia vyvinula úplne inak, momentálne nie je známe. Príslušníci Pohotovostného pátracieho tímu priebežne monitorujú stanice a ich okolie v Chynoranoch aj v Topoľčanoch.

V prípade, že ste hľadanú osobu videli alebo máte akékoľvek iné informácie, ktoré môžu pomôcť rodine v pátraní po ich milovanom Martinovi, obráťte sa na políciu na čísle 158. Taktiež môžete kontaktovať Pohotovostný pátrací tím na čísle 0940555959.

Viac o téme: PátranieSR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu