Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Polícia žiada o pomoc: Vyšetruje prípad krádeže dvoch dámskych kabeliek

Polícia pátra Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia SR vyšetruje prípad krádeže dvoch dámskych kabeliek, ktoré boli 10. januára odcudzené z lavičky nachádzajúcej sa pred obytným domom na Medveďovej ulici v bratislavskej Petržalke. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková, v odcudzených kabelkách sa nachádzali peňaženky s finančnou hotovosťou, platobnými kartami a osobné veci poškodených.

Poverený príslušník v tomto prípade vedie trestné stíhanie pre prečin krádeže v súbehu s prečinom neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty.

FOTO Polícia žiada o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ v Bratislave)

„Škoda spôsobená krádežou kabeliek a osobných vecí bola predbežne vyčíslená na 1 310 eur. S jednou z platobných kariet boli následne realizované platby vo výške viac ako 31 eur,“ priblížila Mihalíková. V tejto súvislosti sa policajti obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža a ženy na fotografiách.

FOTO Polícia žiada o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ v Bratislave)

„Muž a žena, po ktorých totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohli prispieť k objasneniu tohto prípadu,“ objasnila hovorkyňa bratislavskej polície. Akékoľvek informácie je možné oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na oficiálnej stránke na Facebooku formou súkromnej správy.

Viac o téme: PomocKrádežKabelkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu