Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cez víkend sa v Bratislave stali tri lúpežné prepadnutia: Páchateľmi boli aj mladiství

(Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Počas víkendu (18.-19.1.) policajti v hlavnom meste prijali oznámenie o troch lúpežných prepadnutiach, pričom páchateľmi boli aj mladiství. K prvému došlo pred vchodom do jedného z obytných domov na Sibírskej ulici. Druhý prípad zaznamenali pod Modrým mostom v blízkosti záhradkárskej oblasti Žabí majer a tretí v priestoroch Hlavnej železničnej stanice. Informuje o tom bratislavská polícia na sociálnej sieti.

Na základe zabezpečených dôkazov vyšetrovatelia vzniesli obvinenie zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva dvom mladistvým osobám z Bratislavy a z okresu Galanta, ktoré sa mali dopustiť prepadnutia na Sibírskej ulici a na Hlavnej stanici. "V prípade preukázania viny pred súdom im hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov. U mladistvých obvinených sa trest odňatia slobody skracuje na polovicu," vysvetľuje polícia.

Na objasnení lúpežného prepadnutia v blízkosti Žabieho majera policajti pracujú a vyzývajú občanov, ktorí v sobotu (18.1.) v ranných hodinách spozorovali v záhradkárskej oblasti a jej okolí pohybovať sa podozrivé osoby, prípadne motorové vozidlo, aby kontaktovali políciu.

Viac o téme: PrepadnutiePolícia LúpežeBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu