Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Polícia pátra po Annemárii na FOTO: Tínedžerka sa nevrátila z prázdnin od príbuzných

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

PREŠOV - Polícia žiada o pomoc pri pátraní 16-ročnej Annamárii Bugyiovej z Medzeva. Tínedžerka sa nevrátila z prázdnin od príbuzných do Reedukačného centra v Levoči. Informovala o tom prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Annamária je 165 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a čierne rovné vlasy po plecia. Na prstoch ľavej ruky má vytetovaný nápis „love“, na ľavej ruke má vytetované písmeno M a na pravej dva kruhy. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri pátraní je možné oznámiť na linke 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na facebookovej stránke polície.

Polícia pátra po Annemárii
Zobraziť galériu (2)

Polícia pátra aj po Jozefovi, ktorý sa vyhýba trestnému konaniu

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 35-ročnom Jozefovi Franekovi, ktorý sa úmyselne vyhýba trestnému konaniu. „Franek bol novomestským policajným vyšetrovateľom obvinený z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Vedome sa vyhýba úkonom trestného konania a skrýva sa na doposiaľ neznámom mieste. Podľa doterajších zistení sa zdržuje v Trnavskom kraji. Naposledy bol videný v okolí Hlohovca. Pravdepodobne je už ostrihaný dohola. Oblečenú mal čiernu zimnú bundu a tmavé nohavice," priblížila hľadaného trenčianska krajská polícia.

Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadanej osoby, môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar, alebo na bezplatnú policajnú linku 158, prípadne na stálu službu Obvodného oddelenia Nové Mesto nad Váhom 096124 3755.

Viac o téme: PátraniePolícia Annamária BugyiováJozef Franek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu