Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trenčan spôsobil pod vplyvom alkoholu dopravnú nehodu: Hrozí mu väzenie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Trenčiansky kraj)

TRENČÍN - Trest odňatia slobody až na dva roky hrozí 20-ročnému Trenčanovi, ktorý v Trenčíne pod vplyvom alkoholu a v čase, keď nemal šoférovať, spôsobil dopravnú nehodu. Muž už čelí obvineniu z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia, informovala v piatok trenčianska krajská polícia na svojej stránke na sociálnej sieti.

"Obvinený jazdil na BMW po ulici Palackého v Trenčíne, kde spôsobil dopravnú nehodu. Z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe vozovky prešiel s autom vľavo do priestoru parkovacích miest, kde narazil do odstaveného auta Opel Astra. Z miesta nehody odišiel," uviedli policajti.

Trenčan spôsobil pod vplyvom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Vodiča následne zastavila a kontrolovala hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky Trenčín na Ulici generála Slobodu. "Pri kontrole sa vodič podrobil dychovej skúške s výsledkom merania 0,40 mg/l (0,83 promile) alkoholu v dychu. Hliadka tiež zistila, že jazdil v čase, keď mu túto činnosť zakázali po dobu 12 mesiacov," dodali policajti.

Viac o téme: PolíciaVäzenieVodičPolícia Trenčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu