Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dramatické chvíle v Nitre, zasahovala polícia: Krik, volanie o pomoc a bolestné stony

Na miesto napokon smerovali aj záchranári.
Na miesto napokon smerovali aj záchranári. (Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA - Obyvateľov Osvaldovej ulice v Nitre vystrašil v utorok večer krik ženy, ktorá srdcervúco volala o pomoc. Nevedeli však odkiaľ zúfalé náreky prichádzajú. Keďže boli bezmocní, privolali políciu. Keď muži zákona dorazili na miesto, dráma neskončila. Práve naopak. Na miesto museli smerovať aj záchranári.

Keď policajná hliadka dorazila na Osvaldovu ulicu, vládlo tam ticho. Napriek tomu policajti situáciu nepodcenili a pokračovali v pátraní. "Prešli okolo bytových domov o ulicu ďalej. Krik sa ozýval z bytu na Vajanského ulici," informovali o čine svojich kolegov zástupcovia zákona na sociálnej sieti.

Polícia zasahovala na Osvaldovej
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj)

Neznesiteľná bolesť

Policajtom sa potom podarilo dostať na schodište. "Krik a volanie o pomoc stále neustávali a tak po neúspešnom zvonení a búchaní a výzvach „Polícia otvorte!“, chlapi rozbili okienko na dverách," znel opis dramatických chvíľ.

Keďže kľúč bol v zámku, stačilo ním len otočiť. Jana (48), ktorá až kričala od bolesti, ležala v izbe. Na miesto preto dorazili aj záchranári, ktorí ju odviezli do nitrianskej nemocnice.

Podľa našich infromácií pri žene našli aj prázdnu fľašu od alkoholu. Pod jej stav sa mal podpísať abstinenčný záchvat, bola v delíriu a dokonca ani nereagovala na príchod polície, len ďalej kričala.

Viac o téme: PomocŽenaZásahPolícia Nitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu