Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Polícia zastavila v Pochabanoch auto: FOTO Podozrivé správanie spolujazdca, musel ísť s pravdou von

Mužovi z Bánoviec nad Bebravou hrozí až desať rokov väzenia Zobraziť galériu (3)
Mužovi z Bánoviec nad Bebravou hrozí až desať rokov väzenia (Zdroj: KR PZ Trenčín)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Trest odňatia na tri až desať rokov hrozí 24-ročnému mužovi z Bánoviec nad Bebravou, u ktorého našla polícia počas jazdy v aute v Pochabanoch (okres Bánovce nad Bebravou) drogy. Muž z okresu Bánovce nad Bebravou už čelí obvineniu z drogovej trestnej činnosti, informovala vo štvrtok Elena Antalová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Vodiča Fiatu, kde sedel i obvinený, zastavili a skontrolovali policajti v Pochabanoch po tom, ako náhle znížil rýchlosť jazdy a správal sa podozrivo. "Správanie spolujazdca bolo veľmi zvláštne a nervózne. Muž ruku neustále schovával vo vrecku. Policajti na základe miestnej a osobnej znalosti vedeli, že mladík je užívateľom drog. Priznal sa, že má u seba marihuanu a policajtom taktiež vydal aj zatavenú striekačku s obsahom kryštalickej látky," uviedla Antalová.

Polícia zastavila v Pochabanoch
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Policajti podľa nej následne v zmysle zákona vydané veci zaistili a zaslali na expertízne skúmanie, pričom to preukázalo, že obvinený mal v čase bežnej cestnej kontroly u seba marihuanu a metamfetamín, z množstva ktorého by sa dalo vyrobiť minimálne 12 bežných dávok drogy. "Mladík okrem toho, že je užívateľom drog, tieto aj predával v okolí Bánoviec nad Bebravou," doplnila.

Polícia zastavila v Pochabanoch
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Vyšetrovateľ obvinil 24-ročného muža zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Zároveň spracoval podnet na väzobné stíhanie obvineného, ktoré potvrdil sudca Okresného súdu v Bánovciach nad Bebravou.

Viac o téme: DrogyBánovce nad bebravouDílerPochabany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu