Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obávanému členovi sátorovcov sa do basy nechce: Expolicajt, ktorý zradil, je na úteku!

Boris Drevenák Zobraziť galériu (3)
Boris Drevenák (Zdroj: Polícia SR)

BRATISLAVA - Hľadá sa Boris Drevenák. Muž, ktorý bol právoplatne odsúdený na 17 rokov väzenia za trestný čin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny, označovanej ako "sátorovci". Obávaný kriminálnik totiž nenastúpil na výkon trestu.

Informovala o tom polícia na sociálnej sieti. Akékoľvek informácie o hľadanom má však verejnosť v tomto prípade smerovať výlučne na známe telefónne číslo 158.

Drevenák podľa polície ušiel na tomto aute.
Zobraziť galériu (3)
Drevenák podľa polície ušiel na tomto aute.  (Zdroj: Polícia SR)

O osude členov zločineckej skupiny v stredu rozhodoval Najvyšší súd SR. Kristiánovi Kadárovi k 25-ročnému trestu, ktorý mu uložil Špecializovaný trestný súd v marci tohto roku, pridal prepadnutie majetku.

Z 21 na 25 rokov tiež zvýšil trest Pavlov Vlčkovi, zo 17 na 18 rokov Rolandovi Szamaranskému a rovnako zo 17 na 18 rokov trest sprísnili aj Andorovi Márikovi. Všetkým trom má zároveň prepadnúť majetok.

Spomínanému bývalému policajtovi Borisovi Drevenákovi ponechal súd pôvodný 17-ročný trest. Podľa predsedníčky senátu zodpovedajú uložené tresty závažnosti spáchanej trestnej činnosti. Rozhodnutie najvyššieho súdu je právoplatné. Viac sa dočítate tu.

Viac o téme: SátorovciBoris Drevenák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu