Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Starček havaroval na rovnej ceste: Úradovala únava? Hrozivý pád do potoka a ťažké zranenia!

Vodič utrpel ťažké zranenia. Zobraziť galériu (4)
Vodič utrpel ťažké zranenia. (Zdroj: KR PZ KE )

KOŠICE - V utorok v popoludňajších hodinách smerovala polícia k dopravnej nehode. Pravdepodobne sa pod ňu podpísala únava. Senior (70) utrpel ťažké zranenia, so svojím vozidlom skončil v potoku. Pri pohľade na zničené auto by sa však dalo povedať, že nad ním stáli všetci svätí.

K havárii došlo na rovnom úseku cesty. "Možno aj v dôsledku únavy zišiel s vozidlom mimo vozovky vľavo v smere svojej jazdy 70-ročný vodič vozidla Ford Ranger," skonštatovala polícia o možnej príčine nehody.

Vodič utrpel ťažké zranenia.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ KE )

Vodič s autom pravou časťou narazil do zábradlia mosta. V dôsledku toho vozidlo vymrštilo a potom dopadlo na kolesá do potoka. "Pri dopravnej nehode došlo k ťažkému zraneniu vodiča s predpokladanou dobou liečenia nad 6 týždňov," spresnili zástupcovia zákona v príspevku. Alkohol svoju rolu nezohral, keďže dychová skúška bola negatívna.

Vodič utrpel ťažké zranenia.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ KE )

Poškodením zábradlia bola Správe ciest KSK spôsobená škoda 1000 eur a na vozidle vznikla škoda 10000 eur. Dôležité však je, že udalosť si nevyžiadala obete. Na cestách buďte opatrní.

Viac o téme: NehodaúnavaKošický kraj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu