Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Auto sa nárazom prevrátilo na strechu: Vo vozidle bolo aj malé dieťa

Nehoda v Michalovciach Zobraziť galériu (3)
Nehoda v Michalovciach (Zdroj: PZ v Košiciach)

MICHALOVCE – K hrozivo vyzerajúcej nehode došlo v stredu (28.8.) na poludnie na Močarianskej ulici v Michalovciach. Päťdesiatjedenročný vodič z Michalovského okresu pred predajňou vozidiel zišiel s autom zn. Mercedes Benz z cesty na trávnatý porast a narazil do betónového mostíka.

"Po náraze sa vozidlo prevrátilo na strechu a dopadlo na vozovku," informovala vo štvrtok košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Vodič sa nezranil a zranenia 37-ročnej ženy a bábätka, ktoré sa s ním vo vozidle nachádzali, si podľa predbežnej lekárskej správy vyžiadali iba jednorazové ošetrenie. Podľa polície sa pod nehodu pravdepodobne podpísali únava a vyčerpanie. "Vodičova dychová skúška mala negatívny výsledok, predbežnú škodu vyčíslili na 7000 eur," uviedla Ivanová.

Nehoda v Michalovciach
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ v Košiciach)

V Michalovskom okrese došlo v stredu aj k ďalším nehodám. V obci Nacina Ves pred jedným z rodinných domov vodičovi (39) auta zn. Citroën C-Elysée krátko pred 15.00 h náhle vbehol do jazdnej dráhy šesťročný chlapec.

"Vodič už aj napriek snahe nedokázal zrážke zabrániť. Chlapec po náraze podľa predbežnej lekárskej správy utrpel ľahké zranenia, vodič alkohol pred jazdou nepil," skonštatovala policajná hovorkyňa. Presnú príčinu dopravných nehôd, bližšie okolnosti i mieru zavinenia budú policajti ďalej vyšetrovať.

Nehoda v Michalovciach
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ v Košiciach)

Viac o téme: NehodaDieťaMichalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu