Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Horor v Pezinku: FOTO Muž s nožom chcel skočiť z balkóna, policajný vyjednávač v akcii

Nadrogovaný muž chcel pravdepodobne spáchať samovraždu. Zobraziť galériu (3)
Nadrogovaný muž chcel pravdepodobne spáchať samovraždu. (Zdroj: FB/Mestská polícia Pezinok)

PEZINOK – Nadrogovaný muž s kuchynským nožom protiprávne vtrhol do cudzieho bytu a chcel vyskočiť z balkóna. Po tom, čo mu dohovoril policajný vyjednávač, od svojho konania upustil.

Oznámenie o tom, že na Myslenickej ulici v Pezinku sa pohybuje neznámy agresívny muž v strednom veku, ktorý je pod vplyvom omamných látok, prijalo tamojšie operačné stredisko v sobotu (17.8.) pár minút po šiestej ráno.

„Muž chcel pod vplyvom omamných látok spáchať samovraždu,“ uviedla Mestská polícia Pezinok (MsP).

Muži zákona mali informáciu, že nadrogovaný muž má krvácajúce rezné poranenia a s kuchynským nožom smeruje na sídlisko Juh.

Nadrogovaný muž chcel pravdepodobne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Mestská polícia Pezinok)

Následne na mestskú políciu zavolala Pezinčanka, ktorá oznámila, že v bytovom dome na Bystrickej ulici, presnejšie na balkóne bytu na dvanástom poschodí, sa nachádza neznámy muž, ktorý chce pravdepodobne spáchať samovraždu.

„Muž v bytovom dome protiprávne vtrhol do cudzieho bytu a chcel vyskočiť z balkóna. Nakoľko odmietal komunikovať zo zasahujúcimi záchrannými zložkami, na miesto sa dostavil vyjednávač PZ SR,“ opísala incident polícia. Podľa jej slov muž nakoniec upustil od svojho konania.

Nadrogovaný muž chcel pravdepodobne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Mestská polícia Pezinok)

„Bol odovzdaný záchranárskym zložkám a prevezený do nemocnice v Bratislave. Záležitosť v ďalšom riešení OO PZ Pezinok,“ dodala.

Na inkriminované miesto boli privolaní policajná hliadka, hasiči i sanitka. Šetrením na mieste bolo zistené, že ide o M. CH. zo Serede.

Viac o téme: PezinokDrogySamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu