Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V Šamoríne vyčíňali dvaja opití Španieli: Nasadli do služobného auta a... ACH, toto nie!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TRNAVA - Polícia v Trnavskom kraji musela tento týždeň riešiť jednu mimoriadne opitú vodičku, ale aj dvojicu mužov španielskej národnosti, ktorí sa taktiež zachovali nezodpovedne, keď si za volant sadli pod vplyvom. O ich osude sa rozhodne v superrýchlom konaní.

Opitá Bratislavčanka za volantom

Štyridsaťsedemročná žena z Bratislavy bola v stredu prichytená pri tom, ako v Čilistove (okres Dunajská Streda) jazdila na poškodenom aute značky Citröen C3. Krátko pred siedmou hodinou večer ju zastavili policajti a vykonali dychovú skúšku na alkohol. Vodičke namerali 1,58 mg alkoholu, čo je v prepočte 3,29 promile. Bola tak ožratá, že si vôbec nevšimla, že za autom ťahala nárazník.

V Šamoríne vyčíňali dvaja
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Dvaja opití Španieli v Šamoríne

V stredu večer zavolali znepokojení občania v Šamoríne, časti Mliečno, políciu k popíjajúcemu Španielovi. Toho hliadka zastavila, ako jazdil po Starej ceste na Suzuki Vitara. O 22.50 hod namerali policajti 44-ročnému 0,75mg alkoholu, čo je 1,56 promile. Krátko po polnoci zas dvaja mladíci zabránili v jazde opitému 47-ročnému Alejandrovi rovnako zo Španielska. Sadol do toho istého služobného auta a na čerpacej stanici takmer narazil do iného zaparkovaného vozidla. Následne ho riešila privolaná policajná hliadka. Alejandro pri opakovanej skúške nafúkal 0,99 mg alkoholu, čiže 2,06 promile. 

Fúkanie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Keďže v takomto stave mohli ohroziť zdravie a životy iných alebo spôsobiť značnú škodu na majetku, boli všetci traja alkoholoví previnilci zadržaní a umiestnení v celách policajného zaistenia, kde v tzv. superrýchlom konaní čakajú na rozhodnutie prokuratúry a súdu.

Viac o téme: Alkohol za volantomOpitý vodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu