Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pre krádež takmer 200 000 eur zadržali troch mužov: Podarilo sa im vniknúť do rodinného domu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook-Polícia SR - Žilinský kraj)

MICHALOVCE - Počas policajnej akcie v okrese Michalovce zadržali troch mužov, ktorí ukradli 190 000 eur. Ako informovala hovorkyňa košickej polície Lenka Ivanová, zadržané osoby následne umiestnili do cely policajného zaistenia.

"Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania 43-ročný Martin z okresu Michalovce, 30-ročný Mikuláš z okresu Sobrance a 18-ročný Štefan z okresu Michalovce v marci tohto roku, po predchádzajúcej vzájomnej dohode, neoprávnene vnikli na pozemok jedného z rodinných domov v obci Černe Pole, okres Michalovce a z jednej z miestností domu odcudzili finančnú hotovosť 190 000 eur," uviedla hovorkyňa.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach po vyhodnotení všetkých dôkazových materiálov a vykonaní potrebných procesných úkonov trojlístok mužov obvinil z obzvlášť závažného zločinu krádeže v jednočinnom súbehu so zločinom porušovania domovej slobody, spáchaného formou spolupáchateľstva. Krajský policajný vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na väzobné stíhanie všetkých troch obvinených mužov, ktorým v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov.

Viac o téme: Rodinný domKrádežPolícia Michalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu