Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

MIMORIADNE Tragédia na Kysuciach: Matúš (†18) dorezal matku, potom skočil z okna

V stredu sa odohrala tragédia v obci Kysucký Lieskovec. Zobraziť galériu (4)
V stredu sa odohrala tragédia v obci Kysucký Lieskovec. (Zdroj: Facebook-Polícia SR - Žilinský kraj)

KYSUCKÝ LIESKOVEC - Udalosť, ktorá sa odohrala v stredu ráno v obci Kysucký Lieskovec, naháňa hrôzu. V jednom z bytov mal len 18-ročný mladík zaútočiť na vlastnú matku. Spôsobil jej vážne poranenia, s ktorými skončila v nemocnici. Sám mal potom podľa všetkého spáchať samovraždu.

Ako potvrdila hovorkyňa záchranárov Alena Krčová, mladému mužovi už nedokázali pomôcť ani záchranári. "Utrpel poranenia, ktorým na mieste podľahol. Posádka však ošetrila ženu, ktorá mala rezné poranenia krku a previezla ju do nemocnice," priblížila hovorkyňa.

Matúšovi sa mal stať osudným pád z druhého poschodia. "Po príchode na miesto zásahu zistili (záchranári, pozn. red.), že sa pod oknami bytovky nachádza muž, ktorý mal zranenia nezlučiteľné so životom. Privolaný lekár musel skonštatovať exitus," doplnila hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková.

Desivé detaily vraždy Tomáša (†16) v Žiline: Nové zistenia z pitvy, mal takmer 50 bodných rán!

Podľa portálu tvnoviny.sk skončila v rukách lekárov matka zosnulého. Záchranárov si mala na pomoc krátko pred pol siedmou ráno privolať sama. Tragédii mal predchádzať konflikt. Čo bolo jeho príčinou však nateraz nie je známe.

V stredu sa odohrala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook-Polícia SR - Žilinský kraj)

Žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová neskôr upresnila, že Matúš mal len 18 rokov. Na jeho tele boli taktiež rezné rany. "V byte bola nájdená v kritickom stave 49-ročná žena, ktorá bola okamžite prevezená do nemocnice. Na mieste momentálne vykonávame prvotné procesné úkony, viac informácií poskytneme akonáhle nám to dôkazná situácia dovolí," dodala policajná hovorkyňa. Či išlo v prípade úmrtia Matúša o samovraždu, preukáže až vyšetrovanie.

Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: MatkaTínedžerútok Kysucký Lieskovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu