Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Alkohol zaviedol vodiča (42) do stromu: Obrovské šťastie, nemal ani vodičák

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/KR PZ Prešov)

LIPTOVSKÝ ONDREJ - Ročné väzenie hrozí v zmysle zákona 42-ročnému mužovi, ktorý v sobotu (22. 6.) popoludní na ceste tretej triedy pri Liptovskom Ondreji v okrese Liptovský Mikuláš narazil so svojím vozidlom do stromu. Muž bol pod vplyvom alkoholu, informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline na svojej stránke na sociálnej sieti.

"Vodič viedol osobné motorové vozidlo Škoda Felicia v smere od obce Liptovský Ondrej na Beňadikovú, keď z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom vľavo mimo vozovky a narazil do stromu. Po náraze sa vozidlo vznietilo," opísala polícia. 

Muž sa po dopravnej nehode podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,97 mg/l (2,02 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Pri dopravnej nehode utrpel zranenia s doposiaľ presne nezistenou dobou liečenia. "Počas vyšetrovania sa zistilo, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia. V súvislosti s touto udalosťou sa realizuje vyšetrovanie vo veci prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," dodala polícia. 

Viac o téme: NehodaStrom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu