Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Chladnokrvná vražda na východe Slovenska: Telo našla polícia v odpadovej šachte

Vražda v Moldave. Zobraziť galériu (2)
Vražda v Moldave. (Zdroj: Reprofoto:Polícia SR - Košický kraj)

MOLDAVA NAD BODVOU - Dvaja muži brutálne napadli 51-muža a jeho mŕtve telo schovali do odpadovej šachty. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, nebohého 51-ročného muža našli v piatok okolo obeda bez známok života s viditeľným poranením hlavy a krku v Moldave nad Bodvou.

„Policajti v krátkom čase obmedzili na osobnej slobode dve osoby podozrivé z tohto skutku a umiestnili do cely policajného zaistenia,“ uviedla Mésarová. Košický vyšetrovateľ po vykonaní nutných procesných úkonov a na základe doposiaľ zhromaždených a vyhodnotených dôkazov dnes obvinil dvoch mužov z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného formou spolupáchateľstva. 

Hrozí im 20 rokov za mrežami

Obvinení z Moldavy nad Bodvou vo veku 39 a 50 rokov podľa doterajšieho vyšetrovania 51-ročného muža brutálnym spôsobom napadli a úmyselne zabili ešte v pondelok 20. mája. Potom jeden z obvinených muža premiestnil do odpadovej šachty. „Za tento skutok obvineným mužom v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na pätnásť až 20 rokov. Zároveň vyšetrovateľ spracoval podnet na ich vzatie do väzby,“ uzavrela košická policajná hovorkyňa Mésarová.

Viac o téme: VraždaMoldava nad Bodvou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu