Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

MIMORIADNE V Žiline zavraždili len 16-ročného chlapca, jeho rovesníčku zranili

V Žiline došlo k vražde chlapca. Zobraziť galériu (3)
V Žiline došlo k vražde chlapca. (Zdroj: Facebook:Polícia SR - Žilinský kraj)

ŽILINA - Otrasná správa zo Žiliny! Vo štvrtok popoludní tu došlo k vražde len 16-ročného chlapca. Jeho rovesníčka skončila v nemocnici, utrpela rezné rany. Je však mimo ohrozenia života. V súčasnosti je na mieste polícia, ktorá vykonáva prvotné procesné úkony. Bližšie informácie, teda aký bol motív krvavého činu, nie sú zatiaľ oficiálne potvrdené.

Polícia správu zverejnila na sociálnej sieti. Informácia o tom, či je páchateľ v ich rukách, však vo vyjadrení dostupná nie je. Publikovali aj snímku z miesta činu. Vražda sa mala odohrať v jednom z bytov na žilinskom sídlisku Vlčince.

Na mieste sú kriminalisti.
Zobraziť galériu (3)
Na mieste sú kriminalisti.  (Zdroj: Tip čitateľa)

Hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková priblížila, že sem vyslali dve posádky. "Jedna mladistvá osoba utrpela mnohopočetné bodné rany, záchranárom sa chlapca aj napriek veľkému úsiliu nepodarilo zachrániť. Druhá osoba (dievča) utrpela rezné rany, bola mimo ohrozenia života a posádka ju po ošetrení transportovala do žilinskej nemocnice," potvrdila Načiniaková.

Páchateľ sa mal predstaviť ako elektrikár

Páchateľ mal vniknúť do bytovky tak, že sa predstavil ako elektrikár. Potom mal zaklopať na dvere bytu a napadnúť mladú dvojicu. Podľa vyjadrenia susedy na sociálnej sieti mal mať oblečené monterky a červenú mikinu, svedkovia ho odhadli na 50 rokov. 

"Tvrdil, že ide odpisovať elektriku, dievča mu otvorilo, chcel ju znásilniť, vybehol brat z izby a chlapca dobodal, a dievča má asi ruku dobodanú, len ruku mala obviazanú," napísala. V súčanosti však ide o neoverené správy, keďže okolnosti polícia nepriblížila. Obavy vyvoláva najmä to, že muž má byť v súčasnosti na úteku. Polícia má po ňom intenzívne pátrať.

Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: ChlapecSmrťVraždaŽilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu