Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Polícia zadržala 32-ročnú ženu: Predávala niekoľko rokov pervitín

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR – Jakub Kotian )

PIEŠŤANY – Polícia zadržala 32-ročnú Luciu R., ktorá mala v Piešťanoch a okolí predávať viac ako päť rokov pervitín. Na základe operatívnych informácií vykonali policajti spolu s pohotovostným policajným útvarom vo štvrtok (9. 5.) domovú prehliadku, pri ktorej zadržali ženu aj so striekačkami a príslušenstvom na distribúciu drog.

"Predbežná expertíza potvrdila, že žena mala pri sebe metamfetamín, ktorý je známy v uliciach ako pervitín. Vyšetrovateľ ju na základe dôkazov obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi a zároveň podal podnet na väzobné stíhanie obvinenej z dôvodu, že by v páchaní trestnej činnosti naďalej pokračovala," informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Na základe rozhodnutia súdu bola Lucia R. v nedeľu (12. 5.) eskortovaná policajnou hliadkou do výkonu väzby. "V zmysle zákona jej môže hroziť trest odňatia slobody na desať až 15 rokov," uviedla hovorkyňa. Polícia na prípade, ako dodala, naďalej intenzívne pracuje a bližšie informácie k počtu dávok ani k priebehu vyšetrovania zatiaľ nie je možné zverejniť. 

Viac o téme: ŽenaPervitínZadržaniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu