Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia pátra po mužoch na FOTO: Dušan sa vyhýba trestnému konaniu, Marek nenastúpil do väzenia

Polícia pátra Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 40-ročnom Dušanovi Tušimovi. Ako ďalej informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, na muža z Hlohovca - časť Šulekovo vydal Okresný súd Levice príkaz na zatknutie pre zločin krádeže.

„Hľadaný sa v mieste trvalého bydliska nezdržiava a vyhýba sa trestnému konaniu," povedala Linkešová. Tušim je 176 až 180 centimetrov vysoký, strednej postavy. Má krátke hnedé vlasy a hnedé oči.

Dušan Tušim
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ v Trnave)

Polícia takisto pátra po 32-ročnom Trnavčanovi Marekovi Jillym, ktorý sa v minulosti zdržiaval na adrese v obci Zavar. „Na muža vydal Okresný súd Topoľčany príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre prečin neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku," povedala Linkešová s tým, že Jilly je 176 až 180 centimetrov vysoký, zavalitej postavy. Má krátke hnedé vlasy a zelené oči. Akékoľvek informácie o hľadaných môžu občania oznámiť na policajnú linku 158, prípadne prostredníctvom súkromnej správy cez facebookový profil Polícia Slovenskej republiky.

Jilly Marek
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ v Trnave)

Viac o téme: PátranieDušan TušimJilly Marek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu