Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia zverejnila VIDEO šikany pri Topoľčanoch: Agresívni tínedžeri zaútočili na postihnutého

Polícia vyšetruje prípad šikany.
Polícia vyšetruje prípad šikany. (Zdroj: Reprofoto/Facebook - Polícia SR)

BRATISLAVA - Polícia zverejnila na svojej facebookovej stránke informácie o ďalšom prípade brutálnej šikany. V hlavných úlohách vystupujú tínedžeri. Okrem kopancov a úderov nechýbajú ani vulgárne vyhrážky. Polícia vedie v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre trestný čin výtržníctva.

Okolnosti prípadu sú naďalej predmetom vyšetrovania. Nie je teda známe, čo konfliktu predchádzalo. Policajti však majú v rukách kľúčový dôkaz - video, ktoré vyhotovili prizerajúci sa ľudia. Ako uviedli zástupcovia zákona v príspevku na sociálnej sieti, ihneď po prijatí oznámenia na základe zistených informácií identifikovali osoby na záberoch a zabezpečili potrebné dôkazy a svedkov.

UPOZORNENIE: Video obsahuje vulgarizmy a nie je vhodné pre citlivé povahy.

Polícia vyšetruje prípad šikany

Zábery, ktoré zachytávajú incident, sa šírili na sociálnej sieti. Polícia priblížila, že útočníkmi sú 17-ročné dievča a chlapec. Ide o študentov strednej školy. Udalosť sa mala odohrať v obci Malé Ripňany neďaleko Topoľčian.

Šikana na slovenských školách stále neutícha: Desivé výsledky najnovších výskumov

Šokujúce je, že podľa našich informácií mal byť obeťou mladých ľudí 27-ročný muž zo susednej obce. Ľahkou korisťou bol pre nich pravdepodobne preto, že má byť ľahko zdravotne postihnutý. Utrpel vraj našťastie len drobné zranenia tváre, ktoré si nevyžiadali lekárske ošetrenie.

Viac o téme: NásilieVyšetrovanieŠikanaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu