Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polícia pátra po Simone a Ivanovi na FOTO: Je na nich vydaný zatykač

Polícia pátra Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 31-ročnej Simone Dreveňakovej z Bardejova, na ktorú je vydaný zatykač pre zanedbanie povinnej výživy.

Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, hľadaná je strednej postavy, má hnedé vlasy a hnedé oči. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke polície.

Hľadaná Simona Dreveňaková
Zobraziť galériu (3)
Hľadaná Simona Dreveňaková  (Zdroj: KR PZ Prešov)

Polícia pátra aj po Ivanovi

Polícia pátra po 67-ročnom Ivanovi Klausmannovi z Bardejova. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Prešove Jana Ligdayová. Najvyšší súd Slovenskej republiky v Bratislave naňho podľa Ligdayovej vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre pokračovací zločin skrátenia dane a poistného. Menovaný sa v mieste bydliska nezdržiava a jeho pobyt nie je známy.

Klausmann je vysoký približne 175 centimetrov, má zavalitú postavu, hnedé oči, krátke prešedivené vlasy a vysoké čelo. V strede čela má materské znamienko kruhového tvaru o veľkosti päťcentovej mince.

Hľadaný Ivan Klausmann
Zobraziť galériu (3)
Hľadaný Ivan Klausmann  (Zdroj: KR PZ Prešov)

Viac o téme: Simona Dreveňaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu