Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia pátra po Ľubošovi a Mariánovi na FOTO: Je na nich vydaný zatykač

Polícia pátra Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

JELŠAVA – Polícia v Revúcej sa na občanov obracia s prosbou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po 29-ročnom Ľubošovi Ďurčovi z Jelšavy. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

„Hľadaný muž sa v mieste svojho trvalého bydliska dlhodobo nezdržiava a jeho pobyt sa do súčasnej doby zo strany polície vypátrať nepodarilo. Okresný súd Žilina vydal príkaz na jeho zadržanie s cieľom dodania do výkonu trestu odňatia slobody,“ uviedla hovorkyňa.

Polícia pátra po Ľubošovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ BB)

Ďurčo je 185 centimetrov vysoký, strednej postavy. Má oválnu tvár, čierne vlasy a hnedé oči. „Tých, ktorí by k jeho osobe vedeli poskytnúť akékoľvek bližšie informácie, žiadame, aby tak urobili na ktoromkoľvek útvare PZ, na telefónnom čísle 158 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky polície na sociálnej sieti,“ dodala Kováčiková.

Pátrajú aj po Mariánovi z Košíc

Polícia pátra po 57-ročnom Mariánovi Tomkovi z Košíc, na ktorého je vydaný zatykač pre zanedbanie povinnej výživy a podvod. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, v mieste trvalého bydliska sa dlhodobo nezdržiava, úmyselne sa skrýva a nepreberá si poštu zasielanú orgánmi činnými v trestnom konaní.

Polícia pátra po Ľubošovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ KE )

Viac o téme: PátranieĽuboš Ďurčo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu