Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Polícia vyhlásila pátranie po viacerých osobách na FOTO: Hľadajú dvoch mužov

Polícia pátra Zobraziť galériu (4)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia pátra po nezvestnom Ľubomírovi Sokoľovi z Trebišova. Ako informovala hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová, 56-ročný muž je nezvestný od 21. marca, keď sa telefonicky ozval svojej sestre a odišiel na doposiaľ nezistené miesto. Odvtedy o sebe nepodal žiadne správy.

"Nezvestný je vysoký 165 cm, štíhlej postavy, má pomalú chôdzu, zakrivenú. Má oválnu tvár, zelené oči, prešedivené blond vlasy. Je bez tetovaní a viditeľných znakov na tele. Na sebe mal oblečenú modrú zimnú vetrovku, modré rifle a obuté mal zimné vysoké topánky svetlohnedej farby," opísala hovorkyňa.

Ľubomír Sokoľ
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ Košice)

Ďalšou hľadanou osobou je Jozef Olah z Trnávky. Na hľadaného muža vydal Okresný súd Humenné príkaz na zatknutie pre prečin zanedbania povinnej výživy. "Hľadaný je vysoký 185 cm, strednej postavy, má oválnu tvár, hnedé oči, nakrátko strihané blond vlasy a nosí briadku," dodala hovorkyňa.

Jozef Olah
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ Košice)

Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe a hľadaných osobách môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare PZ, telefonicky na známom telefónnom čísle 158, od 7:30 do 15:30 v pracovných dňoch priamo na oddelenie pátrania a výjazdov OR PZ v Trebišove 096171-3370 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky na Facebooku www.facebook.com/policiaslovakia formou súkromnej správy.

Viac o téme: PátraniePolícia Ľubomír SokoľAnna SklárováJozef Olah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu