Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Akčné VIDEO zo zásahu kukláčov v Bratislave: Vyvalili dvere a navštívili dílerov marihuany

Po vykonaní domovej prehliadky objasnili bratislavských policajtov prípad drogovej trestnej činnosti.
Po vykonaní domovej prehliadky objasnili bratislavských policajtov prípad drogovej trestnej činnosti. (Zdroj: KR PZ BA)

BRATISLAVA - Jaroslav (36) a Marek (36) z Bratislavy si poriadne zavarili. Obchod s drogami, ktorému sa mali venovať približne 15 rokov, sa im napokon vypomstil. Skončili v rukách polície a budú čeliť spravodlivosti. Ak im dokážu vinu, v chládku si posedia 10 až 15 rokov. Polícia zverejnila na svojej facebookovej stránke video z ich zadržania.

Ako uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková, vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi 36-ročného Jaroslava L. a taktiež 36-ročného Mareka V. 

Policajti zahalení v kuklách tentokrát nestavili na jemné klopanie. Pozrite si video z akcie.

Výsledky doterajšieho vyšetrovania hovoria o tom, že dvojica mala od presne nezisteného dňa v roku 2004, najneskôr do 5. marca 2019, kedy bola v jednom z bytov na Homolovej ulici vykonaná domová prehliadka, predávať alebo bezodplatne poskytovať na rôznych miestach v Bratislavskom kraji omamné a psychotropné látky rôznym osobám. 

Klop, klop, za dverami NAKA: Elitná polícia zverejnila VIDEO z akcie, takto prekvapujú zločincov

59 dávok drogy

Počas domovej prehliadky polícia zaistila okrem iných vecí 35 vreciek s obsahom neznámej zelenej sušenej rastliny. "Podľa predbežných výsledkov z Kriminalistického a expertízneho ústavu PZ sa v plastových vreckách nachádzal sušený rastlinný materiál vykazujúci znaky typické pre rastliny rodu Cannabis. Obsah zaisteného materiálu zodpovedal minimálne 59 obvykle jednorazovým dávkam drogy," dodala Slamková.

FOTO V Partizánskom zadržali mladíkov s marihuanou: Jeden z nich chcel ujsť

Vyšetrovateľ Policajného zboru zároveň predložil spis prokurátorovi za účelom spracovania návrhu na väzobné stíhanie obvinených, znelo vo vyjadrení polície.

Viac o téme: DrogyPolícia Objasnenie prípadu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu