Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Skutočne NESKUTOČNÝ príbeh slovenskej polície: Opitý vodič zavolal nevedomky hliadku sám na seba

Opitý vodič nevedomky zavolal policajtov sám na seba. Zobraziť galériu (3)
Opitý vodič nevedomky zavolal policajtov sám na seba. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

ČADCA - Poriadne si vypil. Pravdepodobne až tak, že zabudol, kde zaparkoval. Kuriózny prípad, o ktorom informovala polícia na sociálnej sieti, je na smiech, no aj na zaplakanie. Možno poslúži aj ako varovanie pre tých, ktorých od jazdy neodradí ani pohárik. Všetko však mohlo dopadnúť omnoho horšie.

Ako informovala polícia na svojej facebookovej stránke, všetko sa začalo tým, že polícia v Žiline prijala oznámenie o krádeži auta z okresu Čadca. "Do terénu išli všetky dostupné hliadky. Po 10 minútach sa znovu ozval majiteľ. Vozidlo našiel, len zabudol, kde ho zaparkoval," uviedli zástupcovia zákona v príspevku. Napriek tomu, že šofér sa posilnil alkoholom, neváhal a sadol si za volant. 

Nebezpečné VIDEO z našich ciest: Vodič nechcel pri brzdení nabúrať, preletel na červenú

Nekoordinovane idúce vozidlo si však všimla policajná hliadka. "Zastavila ho. Vodič nafúkal 0,88 promile. Áno, išlo o auto a vodiča, o ktorom je tento skutočný príbeh," dodala polícia. A ako dopadol nezodpovedný šofér? Na mieste mu zadržali vodičský preukaz a zakázali mu ďalšiu jazdu. "Za uvedený priestupok možno uložiť v správnom konaní pokutu od 150.-€ do 800.-€ a zákaz činnosti do troch rokov," znelo na záver.

Výsledok fúkania.
Zobraziť galériu (3)
Výsledok fúkania.  (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Viac o téme: AlkoholKuriozitaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu