Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dramatické VIDEO zo zásahu kukláčov: Filip (32) v dome neďaleko Bratislavy vyrábal drogy!

Zásah kukláčov.
Zásah kukláčov. (Zdroj: FB/Polícia SR)

CHORVÁTSKY GROB – Dychberúce video zo zásahu kukláčov zachytáva zadržanie 32-ročného Filipa Č. z okresu Senec. Ten podľa mužov zákona najmenej od vlaňajšieho januára zabezpečoval omamné a psychotropné látky, ktoré následne prechovával v jednom z rodinných domov v obci Chorvátsky Grob.

Flipa Č. následne vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi spáchaného závažnejším spôsobom konania, informovali policajti na sociálnej sieti s tým, že jeho zatknutiu predchádzalo niekoľkomesačné vyšetrovanie kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave.

Počas domovej prehliadky bola v jednej z izieb rodinného domu zaistená aj krátka strelná zbraň neznámej značky spolu s muníciou. Vyšetrovateľ PZ preto začal trestné stíhanie vo veci zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

Zásah kukláčov.

Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania si obvinený muž najmenej od mesiaca januára 2018 zabezpečoval omamné a psychotropné látky, konkrétne metamfetamín a rastliny rodu Cannabis, ktoré potom prechovával v jednom z rodinných domov v obci Chorvátsky Grob. Zároveň ich však aj ďalej distribuoval bezodplatne, ako aj za finančnú odplatu ďalším osobám.

Celkovo bolo v rámci prehliadky v Chorvátskom Grobe zaistených viac ako 140 stôp, pričom z tohto počtu bolo expertíznemu skúmaniu podrobených s prihliadnutím na časové hľadisko len 6 stôp. Zároveň vo vnútorných priestoroch rodinného domu policajti zaistili aj destilačné zariadenie neznámej značky, na ktorom bolo vyrobené presnejšie nezistené množstvo liehu.

„Za uvedené konanie mu v zmysle trestného zákona hrozí trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov,“ dodala polícia.

Viac o téme: BratislavaDrogyKukláčiZásah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu