Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mikuláš Černák a jeho miláčikovia z 90. rokov: VIDEO Mafiánsky boss sa maznal so šelmami

Mikuláš Černák a jeho miláčikovia z 90. rokov. Zobraziť galériu (2)
Mikuláš Černák a jeho miláčikovia z 90. rokov. (Zdroj: Reprofoto/Youtube - Mikuláš Černák)

BRATISLAVA - Šéf zločineckého gangu Mikuláš Černák si v leopoldovskej väznici odpykáva od roku 2010 doživotný trest za viacero vrážd. Na internete sa v nedeľu objavilo video z čias, keď bol ešte na slobode. Obávaný muž sa na záberoch mazná s tigrami. Šelmy pasoval za svojich miláčikov.

Kedysi patril k najmocnejším osobám slovenského podsvetia. Zoznam zločinov, za ktoré ho odsúdili, či tých, ktoré sa mu pripisujú, je skutočne dlhý. Okrem iného na ňom nájdete niekoľko chladnokrvných vrážd.

Video, ktoré sa v prvú februárovú nedeľu objavilo na sociálnej sieti, je dôkazom toho, že jeho život sa od ostatných poriadne líšil. Zachytáva, ako sa v 90. rokoch maznal s tigrami. 

V popise sa dozviete, že k mláďatám tigra sibírskeho sa rodák z Telgártu dostal cez riaditeľa zoologickej záhrady v Spišskej Novej Vsi v roku 1996. Mali byť odsúdené na smrť, keďže ich odvrhla ich vlastná matka, no napokon skončili u Černáka, ktorý mal pre spomínané šelmy vášeň.

Mikuláš Černák a jeho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Jozef Habočík)

"Štvrtého môjho miláčika Sultána, ktorého vidíte tiež na videu, som si zaobstaral ako ročného od chovateľa v Ivanke pri Dunaji, ale aj s ním sa mi podarilo nadviazať priateľský vzťah," pochválil sa niekdajší boss zločineckého gangu. O "Mikim" a jeho tigroch dokonca v tom čase natočila reportáž známa televízia. S hrubou zlatou reťazou na krku ochotne porozprával o svojej nezvyčajnej záľube. "Odkiaľ ste na to zobrali, lebo to sú peniaze," opýtal sa ho redaktor. Odpoveď znela – ja podnikám. 

Viac o téme: TigreMikuláš Černák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu