Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Piatok bol na slovenských cestách tragický: Štyria zranení aj mŕtva chodkyňa (†80)

Pri nehode v okrese Košice-okolie sa zranili štyria ľudia Zobraziť galériu (4)
Pri nehode v okrese Košice-okolie sa zranili štyria ľudia (Zdroj: polícia)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - V katastri obce Komárovce v okrese Košice-okolie došlo v piatok ráno k hrozivo vyzerajúcej dopravnej nehode. Po náraze do stromu skončilo auto na streche. V čase nehody sa v ňom nachádzali štyria ľudia, ktorí vyviazli so zraneniami. Osemdesiatročná dôchodkyňa už také šťastie nemala, smrť si ju našla v Spišskej Novej Vsi.

Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, podľa doterajších zistení 28-ročný vodič z okresu Prešov šoféroval auto po Brezovej ulici v Spišskej Novej Vsi, kde na priechode pre chodcov narazil do chodkyne, ktorá zraneniam na mieste podľahla. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. U vodiča požitie alkoholu nezistili. Bližšie okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Pri tragickej dopravnej nehode
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Pri nehode sa zranili štyria ľudia

Štyria ľudia sa zranili pri dopravnej nehode v katastri obce Komárovce v okrese Košice-okolie, ktorá sa stala v piatok ráno. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová, polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví.

Pri nehode v okrese
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

"Podľa doterajších zistení 38-ročný vodič z okresu Košice-okolie viedol vozidlo značky Renault Twingo v smere od obce Mokrance do obce Buzica, kde pri prejazde pravotočivou zákrutou na mokrej namrznutej vozovke pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť stavu a povahe vozovky, poveternostným podmienkam a svojim schopnostiam, dostal sa s vozidlom do šmyku a plynulo prešiel cez protismer do priekopy," spresnila s tým, že auto následne narazilo do stromu a prevrátilo sa na strechu.

Pri nehode v okrese
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: polícia)

Pri dopravnej nehode sa traja ľudia zranili ťažko a jedna osoba utrpela ľahké zranenia. Požitie alkoholu u vodiča polícia nezistila. "Vodičovi bol na mieste zadržaný vodičský preukaz," dodala Mésarová. Bližšie okolnosti a presná príčina dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaDôchodkyňaPolícia Košice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu