Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Smrť na zastávke v Bratislave: Muž nečakane skolaboval, záchranári boli bezmocní

Muž skolaboval na zastávke Molecova v Bratislave. Zobraziť galériu (2)
Muž skolaboval na zastávke Molecova v Bratislave. (Zdroj: Facebook/Revízori Bratislava aktuálne)

BRATISLAVA - Tým, ktorí sa vo štvrtok poobede rozhodli cestovať električkou a zamierili na zastávku Molecova v Bratislave, sa naskytol skutočne mrazivý pohľad. Nič dobré neveštilo už policajné auto, ktoré bolo vidieť z diaľky. Ľudia, ktorí museli ísť bližšie, keďže chceli cestovať MHD, napokon zistili, že priamo na ulici vyhasol ľudský život.

Bezduché telo strážili policajti, no život naokolo bežal ďalej. Na sociálnej sieti sa strhla diskusia o tom, prečo miesto neuzavreli a telo muža (†85) nedôstojne nechali pri zábradlí, zatiaľ čo okolo chodili ľudia.

Muž skolaboval na zastávke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Revízori Bratislava aktuálne)

Bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff spresnil, že aj vzhľadom na dopravnú špičku sa čakalo na príjazd pohrebnej služby. Život muža totiž podľa jeho vyjadrenia vyhasol bez cudzieho zavinenia. Udalosť sa stala pred 15. hodinou. Telo však na zastávke ležalo ešte približne ďalšie dve hodiny.

Muž skolaboval na zastávke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Revízori Bratislava aktuálne)

Podľa našich informácií všetko prebehlo veľmi rýchlo a privolaní záchranári už seniorovi nemohli pomôcť. Muž mal pri vystupovaní z električky zakašľať, prišlo mu zle a skolaboval. "Výzvu na tiesňovú linku 155 na pomoc staršiemu mužovi, ktorý údajne skolaboval, sme prijali o 14:22 hod. Po príchode posádky na miesto už muž nereagoval a nedýchal, záchranári ho začali okamžite oživovať, žiaľ napriek ich maximálnemu úsiliu sa to nepodarilo," priblížila hovorkyňa záchranárov Alena Krčová s tým, že lekár musel konštatovať smrť. 

Viac o téme: SmrťKolapsMolecova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu