Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Polícia žiada občanov o pomoc: Pátranie po dvoch mužoch na FOTO

Polícia pátra Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

TOPOĽČANY - Topoľčianska polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po hľadanom 32-ročnom Martinovi Šupčíkovi z Krušoviec. Hľadaný je podozrivý zo spáchania násilnej trestnej činnosti. Na jeho zadržanie vydala súhlas Okresná prokuratúra v Topoľčanoch, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

Hľadaný Šupčík je približne 190 centimetrov vysoký, plnoštíhlej postavy. Opis jeho oblečenia nie je polícii známy. Informácie k jeho pobytu alebo pohybu môžu občania poskytnúť polícii na telefónnom čísle 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom útvare alebo prostredníctvom súkromnej správy na facebookovej stránke Polície Slovenskej republiky. 

Martin Šupčík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Nitra)

Pátranie vyhlásené aj po Košičanovi

Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 28-ročnom Adriánovi Polákovi z Košíc, na ktorého je vydaný príkaz na zatknutie pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, v mieste trvalého bydliska sa dlhodobo nezdržiava, úmyselne sa skrýva a nepreberá si poštu zasielanú orgánmi činnými v trestnom konaní.

Hľadaný je 170 cm vysoký, strednej postavy, má hnedé oči a čierne vlasy. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, možno oznámiť na linke 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke polície.

Adrián Polák
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Košice)

Viac o téme: PátraniePolícia Martin Šupčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu