Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Strach o šestnásťročné dievčatá sa stupňuje: FOTO Viktória a Antónia sú už týždeň nezvestné

Polícia pátra po dvoch 16-ročných dievčatách. Zobraziť galériu (4)
Polícia pátra po dvoch 16-ročných dievčatách. (Zdroj: KR PZ Prešov, patranie.sk)

BRATISLAVA - Mladučká Viktória Karasová z Levoče sa neozvala príbuzným od 30. decembra 2018. Po Antónii Švajkovej zo Spišskej Novej Vsi vyhlásili pátranie o deň neskôr. Obe dievčatá majú len 16 rokov. Napriek tomu, že prípady spolu nesúvisia, strach rodičov musí byť obrovský. V hľadaní tínedžeriek však môžete pomôcť aj vy.

Antónia Švajková má 158 centimetrov, dlhé hnedé vlasy. Mala na sebe čierne legíny, modré kotníkové topánky, hnedú bundu a biely pletený šál. Pátrajú po nej od 31. decembra.

Nezvestná Antónia Švajková.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: patranie.sk)

Viktória Karasová je nezvestná od 30. decembra. Má 160 centimetrov, strednú postavu, dlhé čierne rovné vlasy a hnedé oči. Naposledy mala na sebe oblečenú čiernu zimnú vetrovku do pása s kožušinou na kapucni a obuté mala čierne tenisky značky VANS.

Nezvestná Viktória Karasová.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: KR PZ Prešov)

Dievča odišlo z miesta prechodného bydliska od svojho otca a od spomínanej doby sa do miesta trvalého bydliska nevrátila. Nepodala o sebe žiadnu správu a nekontaktovala ani svojich príbuzných.

Štefan zmizol po večierku

Bezmocnosť pretrváva aj v rodine Štefana Hanigovského (19), ktorý 22. decembra odišiel na firemný večierok do Podolínca, a odvtedy o ňom nemajú takmer žiadne správy. Naposledy ho zazreli na benzínke v spomínanom meste. 

Štefan (19) zmizol po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Priznania Kežmarčanov)

V prípade, že máte o nezvestných akékoľvek informácie, nahlásiť ich môžete na linku 158, na policajnom oddelení alebo prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru.

Viac o téme: PátranieDievčatáTínedžerkyNezvestné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu