Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Silvestrovská noc sa zmenila na horor: FOTO Jana bodla druha (†55) priamo do srdca

Družku obvinili z vraždy. Zobraziť galériu (2)
Družku obvinili z vraždy. (Zdroj: KR PZ Trenčín)

PRIEVIDZA – Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne obvinil 38-ročnú Janu z Prievidze z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Na Silvestra mala bodnúť do srdca svojho 55-ročného druha Vladimíra.

Smrť pri Podbrezovej deň po Vianociach: FOTO Osudná chyba mladíka (†20), ktorej sa dopúšťajú desiatky Slovákov

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, na Silvestra vo večerných hodinách sa mala pohádať so svojím druhom a následne ho zasiahnuť kuchynským nožom do srdca. Následkom zranení podľahol. 

"Obvinená bola v čase útoku pod vplyvom alkoholu. Po skutku išla  k susedom, ktorým povedala, že sa pohádala s druhom a ten ju zbil. Keď odchádzala domov, suseda ju išla odprevadiť. Cez otvorené dvere uvidela na zemi nehybne ležiace telo, okamžite privolala políciu.  Policajti po príchode obmedzili obvinenej osobnú slobodu," uviedla Antalová.

Družku obvinili z vraždy.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Trenčín)

Ako dodala, krajský policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na väzobné stíhanie obvinenej. "Ak sa prokurátor s návrhom stotožní, tak sudca Okresného súdu v Trenčíne bude rozhodovať o jej väzobnom stíhaní. Za uvedený skutok zákon ukladá trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov," doplnila policajná hovorkyňa. 

Viac o téme: Vražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu