Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrôzostrašná tragédia pred Vianocami: FOTO Ženu (†57) v Prešove zabil žeriav

Smrteľná nehoda v Prešove Zobraziť galériu (3)
Smrteľná nehoda v Prešove (Zdroj: KR PZ Prešov)

PREŠOV - Zrážku s niekoľko tonovým žeriavom neprežila včera (17.12.2018) večer žena prechádzajúca cez cestu v Prešove. K dopravnej nehode došlo v čase okolo 17:25 hod. na priechode pre chodcov na križovatke ulíc Obrancov mieru a Požiarnická.

V smere na Levočskú ulicu viedol 57-ročný muž z obce Uzovský Šalgov, okr. Sabinov, žeriav Tatra T815, pričom za doposiaľ presne nezistených príčin zrazil dvoch chodcov, 48-ročného muža a 57-ročnú ženu, obaja z Prešova. Chodci v čase dopravnej nehody prechádzali cez vyznačený prechod pre chodcov z ľavej strany na pravú z pohľadu vodiča a motorové vozidlo prednou časťou narazilo do chodcov.

Smrteľná nehoda v Prešove
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Prešov)

Dôsledkom zrážky došlo k ľahkému zraneniu u chodca, ktorý utrpel rôzne povrchové zranenia s doposiaľ nezistenou dobou liečenia a chodkyne, ktorá dôsledkom zrážky utrpela ťažké zranenia, na následky ktorých v čase o 22.25 hod. dňa 17.12.2018 podľahla vo FNsP Prešov. Telo nebohej sa nachádza na pracovisku ÚDZS v Prešove, kde bude vykonaná pitva. Na vozidle vznikla škoda v sume cca 30,- Eur. K zraneniu vodiča nedošlo. Dychová skúška u vodiča vozidla bola negatívna. V danej veci je do konania pribratý znalec z odboru cestná doprava a znalcom z odboru zdravotníctvo bola nariadená súdna pitva. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Smrteľná nehoda v Prešove
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Prešov)

Viac o téme: NehodaSmrťPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu