Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zlodej chcel mať nôžky v teple: FOTO Nabalil si sedem párov topánok, nezabudol ani na perfektnú pomôcku

Hľadajú topánkového zlodeja Zobraziť galériu (6)
Hľadajú topánkového zlodeja (Zdroj: SITA/KR PZ Banská Bystrica)

BANSKÁ BYSTRICA/KOŠICE - Polícia pátra po mužovi, ktorý sa dopustil skutočne kurióznej krádeže. Ešte 24. novembra tohto roka sa vlámal do obytného domu v Banskej Bystrici a odniesol si odtiaľ sedem párov topánok. Týmto úlovkom však zďaleka neskončil.

Okrem spomínaných topánok si vzal aj dva páry tenisiek. V zimných mesiacoch mu poslúži aj elektrická sada na vysúšanie topánok, ktorá taktiež skončila v jeho rukách. Bodku za krádežou urobil puzdrom na reproduktory. "Polícia v Banskej Bystrici začala trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže," informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Hľadajú topánkového zlodeja
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/KR PZ Banská Bystrica)

Dlhoprstý muž sa činu dopustil v presne nezistenom čase od 00.53 do 11.47 hodiny, na Javorníckej ulici v Banskej Bystrici. "Žiadame občanov o pomoc pri stotožnení osoby na fotografiách," povedala Faltániová.

Hľadajú topánkového zlodeja
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/KR PZ Banská Bystrica)

Dodala, že ak podozrivého muža spoznali, alebo majú k prípadu akékoľvek informácie, mali by ich oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru, na linku tiesňového volania č. 158, alebo prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru.   

Polícia pátra aj po Monike

Polícia žiada o pomoc aj pri pátraní po 25-ročnej Monike Gažiovej z košického Luníka IX. Je na ňu vydaný zatykač pre drogovú trestnú činnosť. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, hľadaná je 160 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a čierne vlasy. 

Monika Gažiová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: polícia)

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke.

Viac o téme: ZlodejTopánkyPolícia Monika Gažiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu