Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Týždeň po krásnej Darine zomrel ďalší poľovník (†62): Kolega ho strelil priamo do hrude

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SULISLAV – V lesoch vyhasol ďalší ľudský život. Týždeň po tragickej smrti krásnej Dariny, ktorej sa stala osudnou poľovačka na bažanty v Mojmírovciach, zomrel 62-ročný poľovník, ktorého postrelil jeho kolega. Muža evakuovali leteckí záchranári do plzenskej nemocnice, kde zraneniam podľahol.

Víkendový lov stál 62-ročného poľovníka život. So svojím o dvadsať rokov mladším kolegom sa vybral v sobotu do lesa neďaleko obce Sulislav v okrese Tachov v Plzenskom kraji.

Poľovník
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Staršieho muža počas poľovačky postrelil jeho 42-ročný spoločník, ktorý teraz čelí podozreniu zo spáchania trestného činu usmrtenia z nedbanlivosti. Uviedla to krajská policajná hovorkyňa Dagmar Jiroušková, ktorá avizovala, že polícia vypočúva piatich očitých svedkov udalosti.


 Čítajte aj: FOTO Darinu (†29) postrelili na poľovačke v Mojmírovciach: Bolestivé detaily tragédie


Podľa informácií Českej tlačovej agentúry hrozí strelcovi, ktorý nebol pod vplyvom alkoholu, trest odňatia slobody vo výše jeden až šesť rokov. Svojho kolegu postrelil do oblasti hrudníka a nohy.  

Zraneného muža evakuovali leteckí záchranári do plzenskej fakultnej nemocnice. „Pri prevoze na pohotovosť bol pri vedomí,“ potvrdila hovorkyňa krajskej záchrannej služby Veronika Albrechtová. Bohužiaľ, muž v nej o pár hodín zraneniam podľahol. Bola nariadená súdna pitva. 

Viac o téme: SmrťPoľovník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu