Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Adam (23) si svoje najlepšie roky asi odsedí v chládku: VIDEO V Čadci terorizoval ľudí svojou jazdou

Policajná hliadka v Čadci zadržala vodiča Adama.
Policajná hliadka v Čadci zadržala vodiča Adama. (Zdroj: FB/Polícia SR)

ČADCA – Dvadsaťtriročný Čadčan, ktorého spozorovala policajná hliadka po tom, čo vyšiel z čerpacej stanice v protismere, bol mužom zákona dobre známy. Vyzerá to tak, že mladík si svoj trest odpyká v chládku. Video z naháňačky zverejnila polícia na svojom Facebooku.

Adam (23) v Škode Octavia vzbudil podozrenie, keď opustil čerpaciu stanicu v protismere. Policajná hliadka ho preto začala prenasledovať. Mladík sa dal na únik smerom do obce Svrčinovec (okres Čadca).


Čítajte aj: VIDEO Policajnej naháňačky: Opitý motorkár sa rútil Bratislavou, taký záver by ste nečakali


Polícia priblížila, že počas jazdy odbočil na cestu tretej triedy smerom na miestnu časť Milošová. Vodič ale neprispôsobil rýchlosť jazdy v ostrej ľavotočivej zákrute. Jeho vozidlo začalo rotovať. Vodiča nezastavil ani náraz do oplotenia rodinného domu. „Vozidlo pokračovalo v pohybe v nekontrolovanom šmyku až skončilo mimo cestu na voľnom priestranstve,“ píše polícia.

Následne z neho Adam vyskočil a vzal nohy na plecia. Pred policajtmi utekal po miestnom potoku, kde ho hliadka zadržala a predviedla na policajné oddelenie.

Policajná hliadka v Čadci zadržala Adama.

Vykonaná dychová skúška na alkohol bola negatívna. Policajti lustráciou zistili, že 23-ročný Adam z Čadce má právoplatne uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. „Poverený príslušník PZ mladíka obvinil z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia,“ doplnili strážcovia zákona s tým, že obvinený je políciou v Čadci stíhaný za rovnaký prečin, ktorého sa mal dopustiť ešte 15. októbra tohto roku, kedy napriek právoplatne uloženému zákazu činnosti viesť motorové vozidlá, mal v obci Svrčinovec šoférovať auto Nissan Primera. „Poverený príslušník PZ spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného 23-ročného Čadčana do väzby,“ uzavrela polícia.

Viac o téme: ČadcaPolíciaVodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu